A kiváló minőségű állatállomány nevelése érdekében kiemelt figyelmet fordítunk az optimális táplálásra, hiszen a nagyüzemi brojler előállítás egyik hangsúlyos pontja a megfelelő takarmánysor kiválasztása. A takarmányköltség a brojler hízlalás költségeinek a legnagyobb részét teszi ki. Egy kiváló takarmányozási sor választásával, megfelelő állategészségügyi- és környezeti feltételekkel rendelkező telepen a költségek csökkenthetők, így a brojler hízlalás eredményessége javulhat.

A Gallus Kft. figyelembe veszi az általunk keltetett és forgalmazott Cobb 500 és Ross 308 fajták folyamatos genetikai fejlődését és a termelők változó elvárásait a takarmányokkal kapcsolatban. Az általunk gyártott granulált takarmánykeverékek igazodnak a csirke fejlettségéhez koruknak megfelelően, a napos kortól egészen a kivágás előtti befejező fázisig. Az általunk gyártott brojler takarmányok mentesek antibiotikumoktól és állati fehérjétől is.

A Gallus Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a brojler takarmánykeverékei ezeknek az igényeknek megfeleljenek és folyamatos újításokat vezessen be. A Lesion Scoring-ot évek óta folyamatosan végezzük a kijelölt telepeinken, hogy a coccidiostatikumot időben ki tudjunk választani és váltsunk az integrációban, mielőtt még a kokcidiózis teljesítménycsökkentő hatásai jelentkeznének.

Évente 22 – 24 000 tonna takarmánykeveréket termelünk devecseri telephelyünkön. Takarmánykeverő üzemünkben a takarmányt magas hőfokon higienizáljuk, valamint kiemelten foglalkozunk a takarmánykeverékek szalmonella mentesítésével és ezen mentesség megőrzésével. Az általunk előállított takarmányok minőségi kifogástalanságát ennek megfelelően folyamatosan ellenőrizzük saját laboratóriumunkban.

0
ezer tonna takarmány évente

A Gallus-csoport 2 000 tonna takarmányt termel évente 350 hektár földterületen. A termelés mellett szigorúan ellenőrzött partnerektől vásárol takarmány alapanyagokat. A takarmánykeverést a cég devecseri telephelyén végezzük, továbbá külsős beszállító partnerektől vásároljuk, az általunk meghatározott minőségben, összetételben és táplálóanyag tartalommal. A saját takarmánytermelés, a szigorú minőségi előírások és a saját takarmánykeverés biztosítja, hogy csak magas minőségű, állati fehérjétől, antibiotikumtól mentes takarmánnyal tápláljuk csirkéinket és így tudjuk a mindig állandó kiemelkedő színvonalat biztosítani vásárlóinknak.

Amennyiben kérdése van vagy szeretne takarmányainkból vásárolni, kérjük, keresse szakembereinket!