A teljes integrációs működés részeként brojler csirkéinket is magunk neveljük. A cégcsoport 6 telephelyen közel 800 ezer nevelőkapacitással rendelkezik. Legfőbb célunk, hogy termékeink minősége folyamatosan feleljen meg a vevőink által meghatározott és elvárt igényének, így ebben a szellemben, a legmagasabb minőségi elvárásokat kialakítva és állandó minőségbiztosítási kontroll mellett végezzük nevelési tevékenységünket.

Csirkéink Magyarországon kelnek ki a legszigorúbb előírásokat betartva, folyamatos állatorvosi felügyelet mellett magyar kezek nevelik, egészséges, ellenőrzött, itthon termelt takarmányt kapnak, mely nem tartalmaz antibiotikumot, állati fehérjét és hozamfokozókat. Célkitűzésünk a tartási körülményekben is a legoptimálisabb megoldások keresése és alkalmazása.

0
ezer nevelőkapacitás

Telephelyeinken olyan biztonságtechnikai és távfelügyeleti rendszert építettünk ki, mely folyamatosan ellenőrzi az előírásoknak megfelelő körülményeket, azonnali értesítést küldve a biztonsági központnak, ha például a tartástérben a levegő hőmérséklete nem megfelelő, vagy áramkimaradás tapasztalható vagy akár műszakon kívül bárki kinyitotta az ajtót. Valamennyi mérési eredmény és érték visszamenőlegesen is elérhető, ezzel is biztosítva a folyamatos, magas minőségi követelményeknek való maradéktalan megfelelést.

Nevelőinkben a világon két legelterjedtebb és legkeresettebb hibrid fajtának adunk otthont: