Cégcsoportunk devecseri és bábolnai keltetőiben jelenleg évente mintegy 90 millió tojás keltetésére van lehetőségünk. A Devecserben működő brojler naposcsibe-keltetőüzemet európai uniós támogatás segítségével modernizáltuk 2011-ben, a legújabb keltetőtechnológia beépítésével. Ennek köszönhetően Magyarország legnagyobb kapacitású és legmodernebb brojler naposcsibe-keltetőjét helyeztük üzembe.

0
millió tojás keltetés lehetősége évente

Évente nagyságrendileg 75 millió naposcsibét keltetünk saját részre, kapacitásunk függvényében azonban bérkeltetést is vállalunk.

Keltető üzemeink modern technológiával felszereltek, a bérkeltetést magas szakmai-, technológiai és higiéniai színvonalon végezzük, hogy egészséges naposcsibéket nevelhessük és adhassunk át megrendelőink számára. A folyamat során kiemelt figyelmet fordítunk az optimális hőmérséklet, a megfelelő páratartalom és légcsere biztosítására valamint a forgatásra, hogy a lehető legoptimálisabb eredményt érjük el a keltetés során. Berendezéseink teljesen automatizáltak és számítógép-vezéreltek, így folyamatosan egyenletes és a keltetési fázisoknak megfelelő körülményeket tudunk biztosítani. Mindkét üzemünk in ovo oltógéppel felszerelt, melyeknek köszönhetően az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelő védettséggel rendelkező madarakat tudunk vevőink és partnereink rendelkezésére bocsájtani.

A keltetési folyamat minden fázisát az állatvédelmi törvény feltételeinek megfelelően tervezzük és végezzük, így biztosítva a megbízható és magas minőségű termelést.

Amennyiben kérdése van, vagy szeretné brojler keltetési szolgáltatásunkat igénybe venni, kérjük, keresse munkatársunkat.