Mérföldkövek

Preloader

MINŐSÉGPOLITIKA

Cégcsoportunk törekszik a folyamatos fejlődésre, és arra, hogy a velünk szemben támasztott elvárásoknak meg tudjunk felelni. E törekvésünknek eleget téve IFS szabvány szerinti integrált élelmiszer-biztonsági irányítási rendszert működtetünk. Dolgozóink a jó gyártási és a jó higiéniai gyakorlat, valamint az élelmiszer-biztonsági és környezetvédelmi előírások szem előtt tartásával végzik munkájukat, hogy termékeink jó minőségűek és mindenkor biztonsággal fogyaszthatóak legyenek. Termékeinket szabályozott körülmények között, rendszeres ellenőrzés mellett állítjuk elő és szállítjuk ki. A biztonságos és törvényes élelmiszer előállítást a HACCP rendszer működtetésével biztosítjuk.

Tevékenységi területek

Takarmánytermelés

A Gallus cégcsoport évente 24 ezer tonna takarmányt gyárt brojler csirkéi neveléséhez takarmánykeverő üzemében. A takarmány magas hőfokon kerül higienizálásra és szalmonella-mentesítésre, melynek minőségi kifogástalansága saját laboratóriumban kerül folyamatosan ellenőrzésre.

Szülőpár nevelés

A legjobb minőségű húshibrid szülőpárok felnevelése a feladatunk, mivel ez az alapja a kiváló minőségű keltetőtojás előállításának. Évente nagyságrendileg 650.000 szülőpár madarat nevelünk fel, melyeket a vállalat közel 200 baromfiistállóban tart. Ez a hazai állomány több, mint 25 százalékát jelenti. A szülőpárok által termelt keltetőtojások a Gallus Csoport keltetőibe kerülnek.

Keltetés

A saját szülőpár madaraink tojásait magunk keltetjük és naposcsibeként értékesítjük a hazai és exportpiacokon. A devecseri és bábolnai brojler naposcsibe-keltetőüzemeinket európai uniós támogatás segítségével modernizáltuk a legfejlettebb keltetőtechnológia beépítésével. Ennek köszönhetően Magyarország egyik legnagyobb kapacitású és legmodernebb brojler naposcsibe-keltetőit helyeztük üzembe. A cégcsoport további két keltetője Zala megyében üzemel. Keltetőinkben együttesen 125 millió tojás keltetésére van kapacitásunk.

Brojler csirke nevelés

A teljes integrációs működés részeként brojler csirkéinket magunk neveltetjük. A legmagasabb minőségi elvárásokat kialakítva és állandó minőségbiztosítási kontroll mellett végezzük nevelési tevékenységünket. A takarmány minőségére kiemelten odafigyelünk, nem etetünk állati fehérjét a csirkékkel és a tartási körülményekben is az optimális megoldást keressük. Folyamatos állatorvosi kontroll mellett, állategészségügyi laboratóriumi háttérrel felügyeljük madaraink egészségügyi helyzetét. Számunkra kiemelten fontos, hogy a madarak jó körélmények között, egészségesen éljék az életüket.

Telephelyeinken olyan biztonságtechnikai és távfelügyeleti rendszert építettünk ki, mely folyamatosan ellenőrzi az előírásoknak megfelelő körülményeket, azonnali értesítést küldve a biztonsági központnak, ha hibát vagy az optimálistól való eltérést észlel. Valamennyi mérési eredmény és érték visszamenőlegesen is elérhető, ezzel is biztosítva a folyamatos, magas minőségi követelményeknek való maradéktalan megfelelést.

Feldolgozás

Sárvári vágóhídunkon kerülnek feldolgozásra az integrációnkban nevelt brojlercsirkék. Itt készülnek a cégcsoport friss és fagyasztott termékei. A Gallus Csoport 2016-ban több, mint 1 milliárd forint értékű vágóhídi beruházást hajtott végre, amely évi 15 milliós brojlercsirke vágószámot tesz lehetővé. A vágóhíd fejlesztése mellett a termékpaletta is folyamatosan bővül: a piaci igényeknek megfelelően növeltük az egalizált védőgázas csomagolású friss termékek volumenét, valamint a prémium termékek eladását is. A sárvári vágóhídra minden évben újabb és újabb feldolgozó- és csomagológépek érkeznek, miközben a termelési volumenek is folyamatosan növekednek.

Konyhakész termékek

Bakonypölöskén, a tovább-feldolgozó üzemben állítjuk elő a fűszerezett grill és darálthús félkész termékeinket védőgázas és vákuumcsomagolt kiszerelésben, melyeket elsősorban nagy magyarországi kereskedelmi láncokban lehet megtalálni.

Kiemelt figyelmet fordítunk a termékfejlesztésre, aminek köszönhetően minden évben újabb és újabb terméket sikerül bevezetnünk partnereinkkel közösen.

VEZETŐSÉG

gallus_csoport_szabo_akos

Szabó Ákos

Tulajdonos,
ügyvezető igazgató

gallus_csoport_szabo_peter

Szabó Péter

Tulajdonos,
ügyvezető igazgató

Bene Zsolt

Minőségbiztosítási igazgató

Hegedüs Zsolt

Ellátási lánc igazgató

gallus-csoport-horvath-attila-termelesi-igazgato

Horváth Attila

Termelési és termeltetési igazgató

Salamon Zsolt

Gazdasági igazgató

Szabó Marianna

HR igazgató

Tóth András

IT igazgató

1991-ben alapítottuk cégcsoportunk legkorábbi tagját, a Gallus Kft-t alig 100 fővel, amely az elmúlt több, mint 30 év során folyamatosan fejlődött. A cégcsoporttá fejlődött családi vállalkozás már több, mint 1.000 főt foglalkoztat és 6 megyében, 36 telephelyen működik sikeresen. A Gallus Kft. fő tevékenységeihez tartozik a takarmánytermelés és -szárítás, takarmányalapanyag-, táp-előállítás, szülőpár-nevelés, keltetőtojás-előállítás, brojlercsirke-keltetés és -nevelés, valamint a napos csirke értékesítése. Mind a belföldi, mind a külföldi piacon jelen vagyunk termékeinkkel.

Cégcsoportunk szerviz-tevékenységét a SÁHÓ-A Kft. látja el 2007 óta. 120 gépkocsiból álló flottának végzi a működéshez elengedhetetlen megelőző és javítási tevékenységét. Ezeken felül a telepek és a technológiai eszközök higiéniai tisztítása is a SÁHÓ-A Kft.-hez tartozik.

Mint ahogy a nevéből is látható a Gallus Csoporthoz 2008-ban csatlakozott az Inforg 2008 Kft. Fő tevékenysége a brojlercsirke-nevelés, melyet a devecseri központon kívül 5 telephelyen: Felsővasdinnyén, Középvasdinnyén, Pápán, Vanyolán és Novákpusztán végzi.

A borsodpusztai és kimlei baromfitelepek 2012-ben csatlakoztak a Gallus Csoporthoz. Az említett telephelyeken keltetőtojás-előállítással és vágócsirke-hízlalással foglalkozik. Az itt nevelt állomány kerül később sárvári feldolgozóüzemünkbe.

A Mezőtek Zrt. 2017 óta erősíti a Gallus Csoportot. Fő tevékenysége a baromfi szülőpár-nevelés, tenyésztojás-előállítás és szerviz-karbantartás. Ezen a bemutató telephelyen van lehetőség betekintést nyerni hétköznapjainkba az újonnan érkező kollégák és minden olyan vendég-, illetve diák-csoport számára, akik ezen izgalmas folyamatok iránt érdeklődést mutatnak.

Sárvári központi feldolgozóüzemünkben 2001 óta készülnek a cégcsoport folyamatosan megújuló friss és fagyasztott termékei az integrációban nevelt brojlercsirkékből. Az állandó beruházásoknak és modernizációnak köszönhetően évi több, mint 15 milliós brojlercsirke vágószámot érünk el. Minden 10-dik csirkét mi vágjuk le az országban.

A Taravis Plusz Kft. a kezdetek óta a Gallus Csoport tagja. Szoros együttműködésben a Taravis Kft.-vel, Bakonypölöskén készülnek a marinádozott termékek, valamint darált hús, hamburger pogácsa, GMO-mentes mellcsíkok.

A nyugdíjas szövetkezetet 2017-ben azért alapítottuk, hogy az aktív időskorúak cégcsoportunknál való rugalmas feltételekkel történő tovább-foglalkoztatását elősegítsük. A rutinos munkatársaknál meglévő tudás, szakmai- és élettapasztalat átadását fontosnak tartjuk a fiatalabb generációk számára.

A logisztikai folyamatunk egyik fő tartópillére a HB Transz Kft. 1998-ban alakult. Hűtőcsarnokunkban az általunk feldolgozott, fagyasztott és frissárú termékek tárolását végezzük. Egy közel 2.000 m2-es csarnokban egy 500 raklapos folyamat-optimalizált állványrendszerre kerülnek a termékek, ahol elektromosan vezérelt, gördíthető tárolórendszeren haladnak végig.