Harmadik alkalommal vett részt a Gallus-csoport az élelmiszeripari kiállításon

Idén harmadik alkalommal vett részt a Gallus-csoport a közép-kelet-európai régió egyik legjelentősebb élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari, gasztronómiai, valamint csomagolóipari szakkiállításán, a SIRHÁ-n. A kiállítás február 7. és 9. között került megrendezésre, melyre több, mint 20 ezer szakmai látogató volt kíváncsi.

17 ország 300 kiállítója közt a Gallus-csoport és a  A mi csirkénk márka egyedi standon képviseltette magát, ahol a Serpenyős termékcsalád különböző frissen sütött termékeiből készült kóstolóval és széles termékkínálatával várta az érdeklődőket. A három nap alatt a Gallus-csoport számos magyar és nemzetközi partnere és vásárlója látogatta meg a standot.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezett esemény megnyitóján Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára elmondta, hogy a következő években egyre nagyobb szerepet kapnak az egészséges, helyben termelt, természetes alapanyagokból készülő ételek. Szavai szerint szemléletváltásra van szükség, amelynek középpontjában a minőségi termelésnek, a környezettudatosságnak és az élelmiszerbiztonságnak kell állnia, a földművelésügyi tárca céljaival összhangban.
Az államtitkár reményét fejezte ki, hogy a Sirha Budapest alkalmat ad a szakembereknek a tapasztalatcserére, és elősegíti a magyar konyha hagyományainak megőrzése mellett a magyar élelmiszeripar megújulását és továbbfejlődését. (MTI)

A Gallus-csoport szintén elkötelezett híve a minőségügyi termelésnek és az élelmiszerbiztonságnak. A cégcsoport 2014-ben lépett a piacra „A mi csirkénk” branddel, amely a fogyasztó számára garantálja a minőségi magyar csirkehúst. Célkitűzésünk az, hogy szigorúan ellenőrzött körülmények között, kiemelten magas technológiai szinten, kifogástalan takarmányok felhasználásával kiváló minőségű csirkehúst állítsunk elő, amelynek elkészültét a tojáskeltetéstől a végső feldolgozásig mi felügyeljük. Bízunk benne, hogy továbbra is elnyerjük partnereink és vásárlóink megtisztelő bizalmát és együtt építhetjük újra a helyben termelt, minőségi alapanyagokból készült magyar konyhát. A SIRHA mindig jó alkalom arra, hogy a hétköznapokon túl is megmutassuk magunkat a partnereinknek, számos jelenlegi és potenciális ügyfél látogat ki, akiket meg tudunk itt vendégelni és kötetlenebb körülmények között tudunk tárgyalni velük.