Innováció a készáru hűtésében

Fejlesztéseink legújabb mérföldköveként elkészült új hűtőcsarnokunk. Az 1800 négyzetméteres, 9 méter belmagasságú fagyasztott és frissárú tárolására alkalmas hűtőcsarnok az év második felétől fogadja az üzemből érkező feldolgozott árucikkeket.

A hűtőraktárba közvetlen összeköttetéssel, egy hűtött alagutas pályarendszeren keresztül, rekeszeken, teljesen automatizáltan érkeznek a csomagolt termékek. Egy speciális leválogató pályarendszer segítségével – mely QR kód alapján leválogatja, és terméktípusonként, megrendelőnként külön raklapokra osztja a termékeket – a Gallus a kitárolás gyorsításával és a hibalehetőségek minimálisra csökkentésével szállítja ki termékeit vásárlóinak.

A frissáru több mint 500 raklapos munkafolyamat-optimalizált állványrendszerre kerül, melynek segítségével az alapterülethez mérten a tárolható mennyiség a sokszorosára növelhető. A fagyasztott termékek egy elektromosan vezérelt, helyoptimalizált, gördíthető állványrendszeren várnak kiszállításra a megfelelő hőmérsékleti és higiéniai körülmények között.

A hűtőcsarnokban modern géppark, speciális targoncák és speciális érzékelők biztosítják a kár- és balesetmentes működést a mindennapokban. A géppark mellett új raktárirányítási rendszer és folyamatosan frissülő raktárkészlet-adatok garantálják a pontos és aktuális termékmennyiségeket mind a termelés, mind a raktár részére a vevői igények gyors és maximális kiszolgálása érdekében.

A Gallus-csoport hűtőcsarnokában jelenleg saját napelem-rendszer biztosítja a világítást és a szociális helyiségek elektromos ellátását, mely hozzájárul a fenntartható fejlődéshez és környezetünk megóvásához.

Ezzel a beruházással Magyarország egyik legmodernebb hűtőraktára működik a Gallus-csoportnál, mely korszerű technológiával, kiváló szakember csapattal, a minőség megőrzéséhez elengedhetetlen hőmérséklet folyamatos biztosításával, a lehető leghatékonyabban szolgálja ki partnereit, hogy ők határidőre megkapják az általuk megrendelt termékeket, az elvárt minőségben.