Legfőbb célunk, hogy termékeink minősége folyamatosan megfeleljen a vevőink által meghatározott és elvárt igényének. A vevőink bizalmának, megelégedettségének, valamint hírnevünk erősítése érdekében magas szintű, átfogó minőségbiztosítási rendszert és minőségpolitikát határoztunk meg. Minden munkavállalónk – annak tudatában, hogy a Gallus-csoport jövője, egyben saját jövője is – elkötelezettséget vállal arra, hogy hatékonyan hozzájárul a minőségpolitikai célok megvalósításához. Melynek érdekében tudatosan törekszik az ehhez szükséges ismeretek elsajátítására és folyamatos gyarapítására.

 • Termékeink kiváló minőségének garanciáját, a teljes körűen kiépített MSZ EN ISO 9001:2001/ Minőségirányítási és HACCP rendszerek, valamint a többségében évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező elkötelezett szakembergárda biztosítja.
 • Az országban elsőként a baromfiiparban kidolgoztunk egy „Eredetigazolási és nyomonkövetési” rendszert. Az eredetigazolás és nyomonkövetés, valamint ezek dokumentálása az integráció teljes folyamatát végigkíséri, a naposcsirkék telepítésén, brojlernevelésén, takarmányok előállításán, vágóállat feldolgozás folyamatán keresztül a baromfihús átadásáig.
 • Akkreditált laboratóriumunkban, mely nyilvános állategészségügyi szolgáltató laboratóriumként is működik, a teljes termékpályát felügyeljük, hogy vevőinknek a legmagasabb minőséget tudjuk nyújtani.
 • Telephelyeinken olyan biztonságtechnikai és távfelügyeleti rendszert építettünk ki, mely folyamatosan ellenőrzi az előírásoknak megfelelő körülményeket, azonnali értesítést küldve a biztonsági központnak, ha hibát vagy az optimálistól való eltérést észlel. Valamennyi mérési eredmény és érték visszamenőlegesen is elérhető, ezzel is biztosítva a folyamatos, magas minőségi követelményeknek való maradéktalan megfelelést.

„A legfontosabb útravalót az élethez nagyapámtól kaptam. Pannonhalmi hegy lábánál élő, paraszti családból származom, és mindig büszke voltam gyökereimre. Nagyapám a becsület, a tisztesség és a kemény munka alázatára nevelt. Már elég korán, úgy 5-6 évesen kivettem a részem a napi feladatokból. Segítettem nagyanyámnak a ház körül, elláttam a kisebb háziállatokat, terelgettem a csirkéket, kacsákat, este összeszedtem a tojást a fészerből. Egy életre megtanultam, hogy a tisztességes munka nem alacsonyít le senkit, sőt ha gyökeret ver az emberben, attól eltérni soha nem fog. Számomra a legfontosabb, hogy tiszteljem a családom, a munkatársaim és minden háziasszonyt, akiknek ételt teszek az asztalára. Hiszen jó minőségű alapanyag nélkül nem lehet ízletes és tápláló vacsorával hazavárni a családot.”

Szabó István, tulajdonos, ügyvezető igazgató

A Gallus-csoport munkavállalói által megfogalmazott minőségpolitikai vállalások

 • Fontos számunkra a 100%-os határidőre történő teljesítés.

 • Munkatársainkkal 0%-os vevői reklamációra törekszünk.

 • Vevőinknek versenyképes árat akarunk biztosítani.

 • Folyamatosan monitorozzuk belső működésünket és keressük azokat a pontokat ahol javítani tudunk rajta.

 • Rugalmasságra törekszünk.

 • Munkakörnyezetünket, valamint a technológiai feltételeket folyamatosan fejlesztjük.

 • A hosszú távú innovatív fejlődés érdekében a megfelelő eredményszintet érjük el.