Business Superbrands Díjátadó Gála 2018
Büszkeséggel tölt el minket, hogy a Gallust idén már hatodik alkalommal találta a 24 tagú független szakemberekből álló bizottság érdemesnek a Business Superbrands védjegy viselésére.
Fontos számunkra, hogy partnereinknek és vásárlóinknak folyamatosan magas minőségű termékeket nyújtsunk. Ezen törekvéseinkben erősít meg ez a pozitív visszajelzés.
A Gallus Kft. díját a novemberben megrendezett Superbrands Gálán vehette át Kádár Péter Termelési Igazgató.

Business Superbrands Program
Idén tizenegy éves a Business Superbrands program, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.
A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

További információk a díjról és a díjazottakról:
http://superbrands.hu/superbrands/2018/