A Gallus-csoport 2014-ben lépett a piacra „A mi csirkénk” branddel, amely a fogyasztó számára garantálja a minőségi magyar csirkehúst.

Célkitűzésünk az, hogy szigorúan ellenőrzött körülmények között, kiemelten magas technológiai szinten, kifogástalan takarmányok felhasználásával kiváló minőségű csirkehúst állítsunk elő, amelynek elkészültét a tojáskeltetéstől a végső feldolgozásig mi felügyeljük. Ehhez tiszta forrásból származó különlegesen jó hozzávalókat válogattunk, és létrehoztunk egy olyan termékcsaládot, amely egészséges és jóízű, könnyen és gyorsan elkészíthető ételekből áll. Ez “A mi csirkénk”. Ez a márka garantálja, hogy a kosárba kerülő friss vagy serpenyős csirke magyar tojásból, Magyarországon kelt ki, a legszigorúbb előírásokat betartva, folyamatos állatorvosi felügyelet mellett magyar kezek nevelték, egészséges, ellenőrzött, magyar takarmányt kapott, amely nem tartalmaz antibiotikumot, állati fehérjét és hozamfokozókat. Minden vásárlónk biztos lehet abban, hogy A mi csirkénk után mindenki megnyalja a tíz ujját.

A mi csirkénk nálunk kel ki. Mi etetjük, és mi neveljük fel körültekintő gondoskodással. Az eredetigazolást és a nyomonkövetési rendszert a Svájci Állategészségügyi Hatóság által is elfogadott külső, független akkreditált szervezet felügyeli. Olyan integrációban működünk, amelynek csak azon keltetők, takarmány-előállítók, nevelő-gazdaságok lehetnek tagjai, akik elfogadják és betartják rendkívül szigorú szabályainkat, és megfelelnek elvárásainknak. Így lehet a mi csirkénk garantáltan jól nevelt, amelyből ellenőrzött minőségű, egészséges és jóízű magyar termékek, finomságok készülnek. Cégünk meghatározó szerepet tölt be a magyarországi baromfi ágazatban. A fejlesztések és a felhalmozott szakmai tudás mind egy célt szolgálnak: kifogástalan minőségű csirkehús kerüljön az asztalra.