2018-ban is elnyerte a Gallus-csoport a Családbarát Vállalat címet

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom hatodik alkalommal adta át Az Év Családbarát Vállalat-díjakat. Ünnepélyes keretek között, a már hagyománynak számító gálán kis-, közepes,- és nagyvállalatokat díjaztak. A fődíjak mellett Családbarát Vállalat címet és különdíjakat is kaptak a pályázó cégek.

A Budapest Music Centerben megrendezett gálaestet Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány elnöke nyitotta meg. A gálaesten részt vevő vállalatok képviselőit modern gondolkodású cégvezetőkként jellemezte, “akik felismerték, hogy attól lesz több nyereség, ha egyre jobb vállalattá válnak,” ahol „a dolgozók nem csak mosolyogva mennek munkába, hanem mosolyogva is jönnek el” és „a dolgozóknak boldogok a gyerekeik is, mert jut rájuk idő.”

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja a díjakkal, hogy ösztönözzék a vállalati szféra résztvevőit a családbarát szemléletű vállalati kultúra meghonosítására és terjesztésére. A Mozgalom minden évben Családbarát Vállalat Címmel illet minden olyan pályázó vállalatot, amely sokat tesz a családbarát körülmények vállalaton belüli megteremtéséért.

A Gallus-csoport büszke arra, hogy idén is átvehette a díjat, mely elismerés a vállalatcsoport számára, hogy a családbarát műszakok bevezetésével elősegíti a gyermeket nevelők könnyebb elhelyezkedését és lehetőséget teremt a családok számára a munka és magánélet közötti egyensúly megteremtésére.

A díjat Kleinmann Éva és László Ervin HR vezető vette át a Gallus-csoport nevében.

További információk a díjról és díjazottakról: http://www.csaladbaratvallalat.hu/