Május végén – negyedik alkalommal – jelentette be Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019 pályázat kiírását az OFA Nonprofit Kft. az Országos Humánmenedzsment Egyesület XXIX. Országos HR konferenciáján és kiállításán.

Az ország azon munkáltatóit keresték, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, akik munkavállalóik megtartásáért, fejlesztéséért és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. Olyan cégeket, vállalatokat, amelyek lényegesnek tartják a minőségi munkahelyek megteremtését, a családbarát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését.

A napokban hirdetett eredményt az OFA: öt kategóriában – kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott), nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók) és a közszféra szervezetei – között osztottak ki díjakat. Öt kategóriában 53 cég 64 pályázatát bírálta el a szakmai zsűri. Vas megyei telephelyű kategóriagyőztesnek és harmadik helyezettnek is gratulált a Pénzügyminisztériumban tartott díjátadón Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár.

A nagyvállalatok I. kategóriában a répcelaki Linde Gáz Magyarország Zrt. kapta meg az Év Felelős Foglalkoztatója 2019 díjat, a Gallus-csoport – ide tartozik a sárvári Taravis Kft. is – harmadik helyezést ért el.

A teljes cikk megtekinthető itt: