Szabó Ákos

Gallus-csoport ügyvezető igazgató
Tel.: +36 88 224 118

Szabó Ákos a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai karán végzett. Baromfitenyésztési gyakorlatot szerzett Angliában, Írországban és az USA-ban, emellett édesapjától, Szabó Istvántól második generációs cégtulajdonosként tanulta ki a baromfitenyésztés és baromfi-feldolgozás szakmát. 2013-ban lett a Gallus-csoport ügyvezető igazgatója, majd 2014-től a Taravis Kft. ügyvezető igazgatója is. Kiemelten a stratégia és a nemzetközi feladatok tartoznak hozzá. Nevéhez fűződik a cégcsoport külföldi terjeszkedése, az export bevételek részarányának folyamatos növekedése. Elkötelezett a cégcsoport folyamatos innovációja mellett. Irányítása alatt épült meg a nemzetközileg is jelentős devecseri keltető és újult meg a sárvári vágóhíd. A folyamatos technikai és szakmai fejlesztésben és fejlődésben hisz.

Szabó Péter

Gallus-csoport ügyvezető igazgató
Tel.: +36 88 224 118

Szabó Péter a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett Építésztervező Szakmérnökként. Építészként gyakorlatot szerzett Londonban, Stockholmban és Budapesten, emellett édesapjától, Szabó Istvántól második generációs cégtulajdonosként tanulta ki a baromfitenyésztés és baromfi-feldolgozás szakmát. Saját tervezőirodája vezetése mellett 2011-től dolgozik a Gallus-csoportban. Irányítása alatt valósult meg a beszerzés cégcsoport-szintű integrációja és centralizációja. 2016-tól a cégcsoport ingatlanjait érintő építésügyi, földhivatali és hatósági ügyeiért felel. 2020 januártól vezetésével működnek a beruházás, számvitel és kontrolling területei.

Agócs Gábor

Gallus-csoport biztonsági vezető
Tel.: +36 88 224 118

2014 novemberétől dolgozik a Gallus csoportnál; cégcsoport szinten a vagyonvédelem tartozik az irányítása alá. Szakmai karrierjét a Szombathelyi Határőr igazgatóságnál kezdte. Kiemelt munkatársként előbb az idegenrendészeti, majd a felderítési területen dolgozott. A határőrség megszűnését követően vagyonvédelemi terület felé fordult. A Gallus-csoportot megelőzően vagyonvédelmi szakmai vezetői pozíciókban végezte munkáját. A szakember vezetése alatt épült ki a Gallus-csoport telephelyeinek 24 órás kamerás megfigyelése és modern biztonsági központja.

Horváthné Kamondi Zsuzsa

Gallus-csoport banki kapcsolattartó
Tel.: +36 88 224 118

Horváthné Kamondi Zsuzsa a cégcsoport banki és adózási területekért felelős szakembere. A Zalaegerszegi Pénzügyi Számviteli Főiskola elvégzése után, a Devecseri Állami Gazdaságban, majd 1991-től a Gallus Kft-ben dolgozott főkönyvelőként, majd gazdasági vezetőként.

Humpók Kornél

Gallus Kft. keltetési üzemigazgató
Tel.: +36 88 224 118

2008-tól a Gallus Kft. keltetési üzemigazgatója. Vezetése alatt újult meg és bővült kétszeres kapacitásúvá a Gallus devecseri keletetője. Az állattenyésztő mérnökként végzett szakember már a főiskolai évek alatt a Gallus Kft-nél szerzett szakmai gyakorlatot, 2002-től a cég alkalmazottja, először gyakornoki, 2004-től keltető vezetői munkakörben. A Devecseri és a Kimlei keltető mellett, 2008-tól, keltetési üzemigazgatóként a Bábolnai keltetőért is felel. Folyamatosan keresi a szakmai újításokat, vesz részt szakmai konferenciákon; a külföldi és belföldi cégekkel történő tapasztalatcsere és üzemlátogatások segítik munkájában.

Keresztes Szilárd

Gallus Kft. takarmánykeverő üzemigazgató
Tel.: +36 88 224 118

A takarmányozási szakmérnökként végzett szakember 1997-től dolgozik a Gallus Kft-nél, 2002-től takarmányozási igazgatóként. Kezdetben feladatai közé tartozott a szülőpár telepeken a helyettesítés, a keltetőben a tojásoltás bevezetése, a keverő premix üzem irányítása. Jelenleg a takarmánykeverő üzemben a brojler takarmányok gyártását vezeti. A Gallus Kft-nél nagyon sok kísérlet lefolytatásában részt vett, többek között, állati fehérjék kiváltása növényi fehérjékre, granulálási kísérletek, kolin-klorid kiváltása betafinnal, különböző fitáz és NSP enzimek alkalmazása, melléktermékek használata, napraforgó dara, repce préselvény bevezetése a tápokban. Különböző toxin megkötőkkel végzett kísérlet, szerves mikroelemekkel végzett kísérletek továbbá pro és prebiotikumokkal végzett kísérletek.

Kiss Szilárd

Gallus-csoport műszaki igazgató
Tel.: +36 88 224 118

Kiss Szilárd 2017 áprilisában csatlakozott a Gallus-csoporthoz. A szakember fő feladata a cégcsoport műszaki irányítása, ő felelős az új beruházások, illetve fejlesztések teljes műszaki lebonyolításáért is. Széleskörű és közel 15 éves szakmai tapasztalatra tett szert saját építőipari cégének vezetése és működtetése során.
Szilárd innovatív megoldásokra törekszik, a lezárult és a jövőbeli fejlesztési projektek műszaki irányítása során a hatékonyságra is kiemelt figyelmet fordít. A munkájában további fő prioritásként a tervezettséget és a szervezettséget tartja szem előtt.

dr. Konc Gábor

Gallus Kft. állatorvos-broiler
Tel.: +36 88 224 118

A szakember 2016 decemberében kezdte meg a munkát a Gallus Kft. alkalmazottjaként. A Budapesti Állatorvosi egyetem elvégzése után Németországban dolgozott a szarvasmarha ágazatban. Ezt követően Veszprém megyében egy vágóhídon hatósági állatorvosként praktizált.

László Ervin

Gallus-csoport HR vezető
Tel.: +36 70 938 8711

2012 óta a Gallus cégcsoport HR vezetőjeként dolgozik. A pénzügyi szakközgazdász és emberi erőforrás tanácsadó szakember ezt megelőzően nagyvállalati környezetben dolgozott, kereskedelmi, pénzügyi és HR területeken. 2004 óta gazdasági és HR felnőttképzéseken előadóként és tanárként adja át szakmai ismereteit. Munkájában fontosnak tartja a nyitottságot, empátiakészséget, azt hogy a szakmája jó kapcsolatteremtő képességet és folyamatos fejlődést kíván. Vezetése alatt nyerte el a cég a Fogyatékosság barát Munkahely és Családbarát Vállalat díjakat 2016-ban és 2017-ben.

Lokita Oszvald

Gallus-csoport Régiós Igazgató
Tel.: +36 88 224 118

Lokita Oszvald 2013 óta dolgozik a Gallus Kft. Régiós Igazgatójaként. A szakember a külföldi piacok – Ukrajna, Románia, Szlovákia, Horvátország – naposcsibe értékesítéséért, valamint a Kelet-Magyarországon kihelyezett naposcsibe értékesítéséért és annak szakmai irányításáért felel. Az agrármérnök szakember pályáját a Bereg Gabona Rt.-nél telepvezetőként kezdte, ahol később ágazatvezető, majd termeltetési vezető munkakörben dolgozott. A Gallus-csoport értékesítési tevékenységét már 2009-től segítette szakmai tanácsadóként.

Pintér Gyula

Gallus-csoport működési igazgató
Tel.: +36 88 224 118

A cégcsoport működési igazgatójaként a logisztika, beszerzés, raktározás valamint a Taravis Kft. kereskedelmi, értékesítési és termelési területeinek összehangolt működéséért felel. A szakember 2017 májusában csatlakozott a Gallus-csoporthoz, beszerzési igazgatóként. A közgazdászként végzett szakember karrierjét egy nemzetközi telekommunikációs cégnél kezdte, ahol vezetői pozíciókat töltött be lakossági és vállalati értékesítési területeken. Pályafutása során számos új termék bevezetésében vett részt marketing és technológia tapasztalatának köszönhetően. Nagyvállalati kereskedelmi vezetőként elsősorban az agrár, ipar és logisztikai szektorokra specializálódott, felhő alapú energia menedzsment és távfelügyeleti rendszerek kialakításában és bevezetésében ért el jelentős eredményeket.

Szita Roland

Gallus Kft. ügyvezető igazgató helyettes, termelési igazgató
Tel.: +36 88 224 118

A szakember 2008-ban kezdett a Gallus Kft.-nél dolgozni. 2011-től a Gallus Kft.-nél a termelésért felelős ügyvezető igazgató-helyettesi pozícióját tölti be. Ennek keretein belül, a cégcsoport élőállat termelését irányítja. Feladatai közé tartozik a termelési stratégia kialakítása, a telephelyek üzemeltetése, az ide tartozó beruházások megtervezése, a termelés szervezése. Vezetése alatt 480.000 db szülőpár települ egy évben. Ezen madarak termelik a keltető tojást, melyekből a napos csibéinket keltetjük. Részt vett a Taravis Kft. által működtetett brojler termeltetési integráció kialakításában. Felügyelete alá tartoznak a takarmányozási ügyek. A cégcsoport- és az integráció telepein, a baromfik éves szinten 90.000 tonna takarmányt fogyasztanak el egy évben, melynek gyártását illetve beszerzését szervezi és kontrollálja. Szita Roland a gazdasági agrármérnöki diplomát és vállalatgazdasági szakmérnöki diplomát szerzett. Pályafutását az élelmiszeriparban kezdte el, majd egy évet töltött pénzintézetnél, ahol a vállalati ügyekért volt felelős.

dr. Tóth Mária

Gallus Kft. laboratóriumvezető
Tel.: +36 88 224 118

A Gallus-csoport állatorvosi mikrobiológus képzettségű állatorvos doktora 2010 -től a cég akkreditált mikrobiológiai laboratóriumának vezetője. Szakirányú tapasztalatait a Bábolnai Mezőgazdasági Kombinát Állategészségügyi laboratóriumában, a Vas Megyei Állategészségügyi és Élelmiszerminőség Ellenőrző Állomás mikrobiológiai laboratóriumában és a Taravis Kft. hatósági állatorvosaként szerezte.