Felelősség a munkatársakért

A Gallus-csoport büszke szakember gárdájára, akik közül többen évtizedek óta dolgoznak a cégnél. Kiemelten fontosnak tartjuk munkavállalóink elégedettségét. Folyamatos szakmai képzéseket biztosítunk kollégáinknak. A Gallus-csoport elkötelezett az innováció mellet, amelyekkel a munkatársak munkakörülményeit tudják segíteni, fejleszteni. A Gallus-csoport közel 900 embernek ad munkát a térségben, így az egyik legnagyobb munkáltató.

Fogyatékosság-barát Munkahely Díj

2018-ban harmadik alkalommal nyertük el a díjat. Elkészítettük a cégcsoport esélyegyenlőségi tervét, ezt megismertettük a vállalat vezetőivel és a munkatársakkal. Kidolgoztunk egy, a fogyatékos munkavállalók felvételét és beilleszkedését segítő részletes programot, és ismertettük azt a munkatársakkal. Külső szakértők bevonásával érzékenyítő tréninget szerveztünk. A program sikerét jelzi, hogy jelenleg 50 fogyatékkal élő dolgozik a cégcsoportunkban.

Családbarát Vállalat Díj

Cégünk 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is elnyerte a Családbarát vállalat díjat, a Három királyfi, Három királylány mozgalomtól. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy a fiatalok karrierterveik mellett, a gyermekvállalással kapcsolatos álmaikat is megvalósíthassák. Ezt sok esetben a munka‑magánélet egyensúly hiánya nehezíti. A 2013-ban alapított díjjal a Mozgalom felhívja a figyelmet ennek fontosságára és azokra a szervezetekre, amelyeknél a családbarát szemlélet már a vállalati kultúra része. A Gallus-csoport a feldolgozóüzemében tudta megvalósítani a szemléletet. A „Családbarát Műszak” komplex programunkért kaptunk országos elismerést. A termelés folyamatában valósítottuk meg a részmunkaidős, csúsztatott időrendű munkalehetőséget. A program keretében alkalmazott kollégák mentort kaptak maguk mellé, ők segítették az érintettek jobb munkába állását és igényeik felmérését.

Felelősség a szakmai oktatásért

A Gallus-csoport folyamatos együttműködést folytat a Pannon Egyetem Georgikon mezőgazdasági karával. Gyakorlati képzési helyet biztosítunk az ott tanuló diákoknak. Több nagyszerű kolléga is került már ki az egyetem végzősei közül.

Munkatársi „felelősség”

Büszkék vagyunk munkatársainkra, aki számos alkalommal összefogva támogattak jó ügyeket munkahelyi csapatokként. A karácsonyi és húsvéti céges ajándék húscsomagokat a pápai anyaotthon lakóinak ajánlják fel többen, már évek óta.

A kollégák saját szervezésében indult el a Cipősdoboz karácsonyi akció. Ahol az országos mozgalomhoz csatlakozva cipősdobozokba csomagolva leptek meg munkatársaink rászoruló gyerekeket karácsonykor.