Taravis Kft. és Taravis Plusz Kft.

A cégcsoporthoz tartozó Taravis Kft.-t 2001-ben alapítottuk, a Gallus integrációjában felnevelt csirkék levágására, feldolgozására és értékesítésére. Sárváron található vágóhídunk a magyarországi broilercsirke-vágóhidak között a harmadik legnagyobb vágószámot produkálja, miután jelentős fejlesztéseket hozunk létre. 2001-ben hozott döntést a cég vezetése egy zöldmezős beruházásban megépülő broiler csirke feldolgozó üzem létrehozásáról és ezzel párhuzamosan a teljes körű integráció kiépítéséről.

Ez a beruházás 1 milliárd forint  nagyságrendű infrastruktúrális és technológiai fejlesztést jelentett, mely alapján a cég a legszigorúbb nyugat-európai követelményrendszereknek megfelelően képes biztosítani mind az export, mind a belföldi partnerek által megfogalmazott üzleti, minőségbiztosítási igényeket. A közel 3000 m2-es új csarnokban folyamatos termelésnövelés mellett, évi 15 millió broiler csirke kerül feldolgozásra. Jelentős eredménynek tartjuk, hogy ezeket a fejlesztéseket a gazdasági válság alatt tudtuk megvalósítani.

A Taravis Kft. annak érdekében, hogy a piaci elvárásoknak minél magasabb szinten megfeleljen, mint integrátor vállalkozás, kidolgozott egy „Eredetigazolási és nyomonkövetési” rendszert, az országban elsőként a baromfiiparban. Az eredetigazolás és nyomonkövetés, valamint ezek dokumentálása az integráció teljes folyamatát végigkíséri, a naposcsirkék telepítésén, broilernevelésén, takarmányok előállításán, vágóállat feldolgozás folyamatán keresztül a baromfihús átadásáig.

Taravis Kft.

2005-től megkezdte működését a Taravis Plusz Kft. baromfihús továbbfeldolgozó üzeme. A cég az egyedileg fagyasztott termékeket, illetve a konyhakész, marinádozott termékcsaládot gyártja.  A cég termék portfóliójában, az elsődlegesen feldolgozott saját integrációból származó friss csirke termékeken túl, megjelentek a marinádozott és serpenyős félkész ételek. A Gallus-csoport 2014-ben lépett a piacra „A mi csirkénk” branddel, amely a fogyasztó számára garantálja a minőségi magyar csirkehúst.

Termékeink kiváló minőségének garanciáját, a teljes körűen kiépített – MSZ EN ISO 9001:2001 – Minőségirányítási és HACCP rendszerek, valamint a többségében évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező elkötelezett szakembergárda biztosítja.

A Gallus–csoport negyedszázados fennállása során folyamatos beruházásaival és fejlesztéseivel megerősítette piacvezető pozícióját Magyarországon. A cég 2013-ban, 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban is elnyerte a Business Superbrands díjat.